Tandarts Beins

Behandelingen voor een gezonde uitstraling

Behandelingen voor een gezonde uitstraling

Geplaatst op

Bij tandartspraktijken kun je langskomen voor controles, het bleken van tanden of het laten zetten van bijvoorbeeld facings. Dit wordt allemaal gedaan zodat jij een gezonde uitstraling kan hebben naar de gehele buitenwereld. Een tandartscontrole duurt niet lang en kost niet veel.

Toch zijn er veel mensen niet blij met hun gebit, of hebben zij geen gezonde uitstraling als het gaat om hun gebit. Iedereen wil er natuurlijk zo jong en gezond mogelijk uit blijven zien en hiervoor worden zowel bij de tandarts als bij de huidspecialist vaak afspraken gemaakt voor het bleken van tanden, het zetten van kunsttanden en bij de huidspecialist is de TCA peeling erg bekend.

Mooie tanden

Als jij niet blij bent met je tanden en ze niet wit genoeg vindt kun je ook je tanden laten bleken bij een specialist. Dit wordt gedaan met een middel wat 6% waterstofperoxide bevat. Waterstofperoxide zorgt ervoor dat de kleurstoffen (de gele of grijze gloed van de tanden) wordt gereduceerd of soms zelfs helemaal kan worden verwijderd tot een stralend witte lach.

Naast het bleken van tanden worden ook vaak kunsttanden geplaatst voor een gezondere uitstraling van het gebit. Vaak worden de neptanden geplaatst bij mensen die al een aantal tanden missen of een aantal verrotte tanden in hun mond hebben.

Toch zijn er ook mensen met een gezond gebit die hun eigen tanden niet mooi genoeg vinden, en voor het eigen belang van hun uiterlijk de bewuste keuze neerleggen bij de neptanden. Vaak komt dit omdat deze personen dan scheve tanden hebben en geen beugel willen of de vorm van hun tanden maakt hen onzeker.

Een jonge huid

Veel mensen zijn onzeker over hun gebit. Een tweede onderdeel waar enorm veel personen onzeker over zijn, is hun huid. Sommige mensen vinden hun huid te rimpelig, zien te veel poriën of hebben ernstige acne. Voor deze problemen kun je een TCA peeling behandeling laten uitvoeren.

Een TCA peeling wordt uitgevoerd met de stof Trichloorazijn, dit is een zeer sterke peeling die door middel van de zuurtegraad die het bevat de huid weer elastisch zal maken. Vaak heb je ongeveer 3 TCA peelings nodig en de behandelingen zullen ongeveer rond de €100 per stuk zijn. De TCA peeling is wel een perfecte oplossing tegen onzekerheden over je huid.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden