Tandarts Beins

Een blije lach is een gezonde lach

Een blije lach is een gezonde lach

Geplaatst op

Er zijn een aantal behandelingen bij de tandarts mogelijk om je gezonde glimlach te behouden en te verbeteren. Tandartspraktijk Rotterdam is de expert als het gaat om cosmetische tandarts behandelingen. Kijk in deze blog welke behandelingen bij jou passen. Doe er direct je voordeel mee!

Facings

Een van de bekendere behandelingen die erg populair is, zijn de facings. Dit zijn schildjes van composiet of porselein die voor tanden geplaatst worden. Het voordeel van deze behandeling is dat ze verkleuringen op tanden of de vorm (bijvoorbeeld een schuine tand) corrigeren. Dan heb je de gezonde glimlach die wilt! We raden je facings van porselein aan. Waarom? Deze zijn sterker en verkleuren nauwelijks, dit in tegenstelling met facings gemaakt van composiet.

Implantaten

Een verloren tand kan worden vervangen door een kunstand die met een kunstwortel (een implantaat) in de kaak wordt gezet. Zo heb je weer een volle rij met tanden en dat zorgt voor een stralende glimlach.

Bleken
Wanneer je besluit dat je tanden wel iets witter mogen, dan kun je deze laten bleken bij de tandarts. Daarvoor wordt een gel gebruikt met peroxide. Het is aan te raden om eerst je tanden te bleken en daarna bijvoorbeeld facing te zetten, zo kun je de kleur van de facings op je tanden uitzoeken. Facings kun je namelijk niet bleken, dus deze eerste plaatsen en daarna bleken is geen optie.

Botox

Steeds meer tandartsen bieden ook behandelingen met Botox en fillers aan. Dat lijkt misschien een gekke combinatie, maar Botox wordt ook gebruik om tandenknarsen tegen te gaan. En je ziet er frisser en jonger uit na een behandeling: rimpels vervagen. Fillers zijn een middel om de huid meer volume te geven, zo ziet deze er weer jong uit!

Conclusie

Het is tegenwoordig niet gek meer om iets te laten doen aan een glimlach waar je niet tevreden over bent. Een tandarts is een allround expert als het gaat om de esthetische tandheelkunde waarbij niet alleen een gezonde mond belangrijk is, maar ook de looks van je glimlach. Facings, implantaten, bleekbehandelingen, implantaten en fillers zijn gericht om het totaalplaatje (glimlach en gezicht) harmonisch te maken, zodat je kunt stralen.

Meer lezen?

Je vindt veel meer informatieve artikelen op onze site. Check mondgezondheid tips en doe je voordeel met onze tips.

Gerelateerde berichten

Nieuw stralend gebit? 3 tips voor een verbeterde uitstraling

Heb je met succes facings laten plaatsen of implantaten gekregen? Dan is het nu tijd om je stralende witte tanden goed naar voren te laten komen. Er...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden