Tandarts Beins

Een nieuw gebit om blij mee te zijn

Een nieuw gebit om blij mee te zijn

Geplaatst op

Veel mensen hebben problemen met hun gebit omdat ze er niet esthetisch gezien niet tevreden mee zijn. Andere mensen hebben weer medische klachten in de mond. Het is mogelijk om er iets aan te laten doen door de tandarts. Veel behandelingen zijn mogelijk en hebben een geweldig resultaat. Maar dan moet je natuurlijk wel ernaartoe gaan en niet bang zijn voor een behandeling. Maar ook bij angst zijn er mogelijkheden. Tandarts Rotterdam helpen ze je graag verder met hun kennis en kunde. 

De angsttandarts 

Het is mogelijk om naar een speciale angsttandarts te gaan die alle tijd voor je neemt en ook speciale behandelingen heeft om te zorgen dat jouw angst vermindert en helemaal verdwijnt. Dit kan bereikt worden door gesprekstechnieken of rustgevende middelen waar je om kunt vragen. Zo is het mogelijk om een behandeling te laten doen. 

Facings

Heb je problemen met de vorm van je tanden: neem dan facings, daarmee kun je tanden op deze punten laten corrigeren en zo heb je weer een geweldig gebit dat straalt als nooit tevoren. Facings worden op maat gemaakt en bestaan uit composiet en minder vaak uit porselein. Je hebt de keuze uit deze twee materialen, waarvan de tweede het duurst is. 

Een beugel 

Staan je tanden schuin en heb je daar een hekel aan? Je kunt in dat geval een onzichtbare beugel kiezen die achter je tanden geplaatst wordt door de tandarts. Op deze manier heb je na enige tijd een schitterende rechte rij tanden. 

Veel mensen in Nederland hebben toch wel een hekel aan de tandarts, een kleiner aantal heeft zo’n angst dat ze niet naar de tandarts gaan. We willen benadrukken dat het erg belangrijk is om naar de halfjaarlijkse controle van de tandarts te gaan. Zo kunnen allerlei problemen voorkomen worden en hoef je niet meer bang te zijn dat je tanden er niet mooi uitzien als ze niet gecheckt worden door de tandarts tijdens de halfjaarlijkse controle.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden