Tandarts Beins

Moet ik kiezen voor fineer van porselein?

Moet ik kiezen voor fineer van porselein?

Geplaatst op

Cosmetische tandheelkunde heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd; van een mond vol met gefabriceerde kunstgebitten tot het aanbrengen van een dun, geëmailleerd gebit om beschadigde tanden te selecteren. Een dergelijke behandeling die de laatste tijd aan populariteit heeft gewonnen, is het aanbrengen van porseleinen facings op je tanden.

Wat zijn facings?

De porseleinen fineer is in principe een zeer dun porseleinen omhulsel dat de betreffende tand van voren bedekt. De dunne, herstellende laag wordt gebruikt om de duurzaamheid en het uiterlijk van de tand te verbeteren. Deze fineer is uitstekend geschikt om beschadigde of bevlekte tanden te bedekken en te beschermen, en is een relatief snelle en eenvoudige oplossing voor vergelende tanden en andere effecten van zwaar roken of koffie.

De procedure:

1. De eerste stap bij het aanbrengen van een porseleinen fineer is het maken van een mal voor elke tand afzonderlijk.

2. Als de mal eenmaal is gemaakt, maakt de cosmetische tandarts met behulp van de mal een porseleinen fineer. Deze eerste twee stappen zijn de meest tijdrovende in de behandeling.

3. 3. Nadat de facings zijn gevormd, gebruikt de tandarts een sterke kleefstof om ze op de tanden van de patiënt te lijmen. Tandartsen gebruiken een aantal verschillende lijmen en technieken om de facings te plakken.

De voordelen

Een mooie glimlach is een zegen. Het versterkt je zelfvertrouwen en maakt je meer aan het glimlachen. Professioneel gezien wordt een goede, zelfverzekerde glimlach beschouwd als een indicatie van een succesvol zakenman, waardoor het essentieel is voor ondernemers en professionals. Porseleinen facings zijn een gemakkelijke manier om perfecte, witte tanden en dus de perfecte glimlach te krijgen. Ze zorgen ervoor dat je er geweldig uitziet en geven je een grote zelfverzekerdheid. Ze hebben ook de neiging om heel lang mee te gaan als ze goed worden toegepast en er als echte tanden uitzien, dus dat is altijd een pluspunt. Naast de duurzaamheid, zijn ze ook goed bestand tegen vlekken en beschadigingen en zien ze er geweldig uit voor een zeer lange tijd, op voorwaarde dat je ze goed verzorgt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden