Tandarts Beins

Nieuw stralend gebit? 3 tips voor een verbeterde uitstraling

Nieuw stralend gebit? 3 tips voor een verbeterde uitstraling

Geplaatst op

Heb je met succes facings laten plaatsen of implantaten gekregen? Dan is het nu tijd om je stralende witte tanden goed naar voren te laten komen. Er bestaat een goede kans dat, wanneer je nieuwe facings hebt, je je beter in je vel voelt omdat je er beter uitziet. In deze blog geven we je 3 andere manieren die je kunt overwegen om je uiterlijk nóg verder te perfectioneren, nu dat je goed zit met je gebit!

Facelift

Een facelift is steeds gangbaarder en je ziet dan dus ook dat steeds meer mensen hier gebruik van maken. Een facelift behandeling is al een heel lange tijd niet meer een experimentele ingreep. De plastische chirurgie heeft deze behandeling weten te perfectioneren tot een eenvoudige en minimale ingreep met een maximaal resultaat. Door een facelift te laten doen, zul je diverse rimpels kunnen verwijderen van je gezicht waardoor je een veel jongere uitstraling krijgt.

Borstvergroting

Deze tip om je uitstraling verder te perfectioneren is eerder voor vrouwen weggelegd, dan voor mannen. Net als bij een facelift zijn ook de ingrepen met het doel om de borsten te vergroten, enorm verbeterd in de afgelopen decennia. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze ingreep faliekant mis gaat! Gecertificeerde plastische chirurgen die regelmatig borstvergrotingen uitvoeren, zijn perfect getraind en opgeleid om ervoor te zorgen dat jij je weer helemaal fantastisch kunt voelen.

Cursus zelfvertrouwen

Het kan zijn dat je misschien al een hele poos loopt met een uitstraling waar je niet blij mee bent. In de ergste gevallen zijn er mensen die zich schamen voor hun uiterlijk. Dat is nergens voor nodig, want van binnen zijn we allemaal erg mooi. Om deze negatieve gedachten weg te nemen, als je daar last van hebt, kun je een cursus zelfvertrouwen volgen. Hierin leer je hoe je trots op jezelf kunt zijn en hoe je met de juiste lichaamshouding je uitstraling nog verder kunt perfectioneren.

Gerelateerde berichten

Wel flossen of niet flossen?

Je tandarts zegt je waarschijnlijk al jaren dat je moet flossen. Als je daar niet altijd naar hebt geluisterd, ben je niet de enige. De meeste mensen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden